بسم الله عادل ایماق، مدیر مسوول رادیو صدای غور در شهر فیروزکوه حوالی شام امروز جمعه، در نتیجهی شلیک گلوله از سوی افراد ناشناس به شهادت رسید.
با ترور آقای ایماق یکبار دیگر ثابت گردید که دشمنان مردم افغانستان به صورت هدفمند، نخبهگان جامعهی رسانهای کشور را هدف قرار میدهند و آنسو حکومت افغانستان نظاره گر بوده و در تأمین امنیت شهروندان ناتوان است.
آقای ایماق چندی قبل در رخنامه/فیسبوکاش از احتمال حمله بر جانش یاد آور شده بود و به صورت گلایه نگاشته بود که حملات صورت گرفته بر وی را هیچ کسی جدی نگرفته و حتا شماری آنرا بهخاطر شهرت طلبی و دسیسه سازی شخصی عنوان نموده بودند.
نی حمایت کنندۀ رسانه های آزاد افغانستان، چندی قبل نامهای از آقای ایماق دریافت نموده بود که در آن از حمله افراد ناشناس با بم دستی به خانه اش و در مورد دیگر حمله مسلحانه ناموفق که با گلوله قصد جان وی را نموده بودند، یاد شده بود. نی طی نامه های رسمی، از نهاد های امنیتی ذیربط درخواست پیگیری قضایا و تأمین امنیت جان آقای ایماق را نموده بود. حالا باید نهادهای ذیربط و از جمله وزارت محترم داخله باید پاسخ بگوید.
ما یکبار دیگر از جامعهی بینالمللی میخواهیم تا با توجه به حضور نیروهایشان در افغانستان درزمینهی تشریک اطلاعات تهدید آمیز، و همچنان در زمینهی بررسی تهدیدهای امنیتی خبرنگاران کارهایی را انجام دهند.
یکبار دیگر از حکومت افغانستان میخواهیم تا راهکار مناسب و پیشگیرانهای را برای تأمین امنیت جان خبرنگاران روی دست گرفته نگذارند جامعهی رسانهای کشور بیشتر از این آسیب ببیند.
باید گفت که؛ با کشته شدن آقای ایماق تعداد ترور های هدفمند خبرنگاران که در حدود دو ماه اخیر هدف قرار گرفته اند، به 7 تن رسیده است که تا اکنون از پیگیری آنها بهگونهی قابل قبول، اطلاعی در دست نیست وهمچنان دستگاهعدلی و قضایی کشور نیز تا حال از حصول و یا تکمیل پروندهای دراین زمینه خبری مخابره نکرده است.